App laten maken

Fish on Fire ontwikkelt mobiele oplossingen sinds 2008

App laten maken

Heeft jullie organisatie het idee om een app te laten maken en ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Tegenwoordig wordt er veel nagedacht over de ontwikkeling van een app en wat deze app kan betekenen voor de organisatie, maar wat zijn de mogelijkheden en hoe gaat het laten maken van een app in zijn werk?

iphone app laten maken bij applicatieontwikkelaar Fish on Fire

iPhone-apps

Wil je een app specifiek voor de iPhone? Fish on Fire adviseert en helpt je graag verder!

Lees meer

ipad app laten maken bij applicatieontwikkelaar Fish on Fire

iPad-apps

Een app speciaal voor de iPad? 
Fish on Fire adviseert en helpt je graag verder!

Lees meer

android smartphone app laten maken bij applicatieontwikkelaar Fish on Fire

Android smartphone-apps

Wil je een app die draait op Android smartphones? Fish on Fire adviseert en helpt je graag verder!

Lees meer

android tablet app laten maken bij applicatieontwikkelaar Fish on Fire

Android tablet-apps

Denk je na over een Android app voor een tablet? Fish on Fire adviseert en helpt je graag verder!

Lees meer

Samen met het team van app specialisten van Fish on Fire zal er onder andere nagedacht worden over het doel van de app, de doelgroep, platformen, toestellen en flows. App ontwikkelaar Fish on Fire houdt zich hier dagelijks mee bezig en adviseert jou graag in het idee voor app ontwikkeling.

App ontwikkeling

Er komt altijd meer kijken bij het laten maken van een app dan je in eerste instantie denkt. Wij als ontwikkelaar nemen daarom graag het voortouw bij het laten maken van een app en begeleiden jullie door dit proces heen. Het begint altijd met een app idee die je als manager, marketeer of IT’er hebt. Vervolgens moet er worden nagedacht over wie de doelgroep is, welke toepassingen hier het beste bij passen en daarnaast wat hiervan mogelijk is binnen het beschikbare budget.

Wij adviseren je hierin graag om samen tot een goede strategie te komen. Wellicht ben je nog niet bekend met het verschil tussen een native app, webapp of hybride app, laat staan welke ervan het beste bij je app idee past, en wat zijn eigenlijk de verschillen tussen tablet en smartphone apps voor Android, iOS en Windows?

app laten maken bij applicatieontwikkelaar Fish on Fire
app laten maken bij applicatieontwikkelaar Fish on Fire

App laten maken door ons

Deze vragen en meer bespreken wij graag bij ons aan tafel, waar wij meteen onze werkwijze kunnen onderbouwen en bekijken wat de beste opties voor jouw app zijn. Om bepaalde zaken extra toe te lichten zijn wij natuurlijk ook telefonisch en via e-mail te bereiken.

Fish on Fire maakt apps voor verschillende platformen als Android, iOS, Windows en web. De keuze hierin is aan jou, maar wij adviseren graag welk platform en strategie het best past bij de te maken app. Vaak is dat afhankelijk van het doel en budget. Wij houden rekening met jullie wensen en budget en denken mee in het proces van idee, concept tot ontwikkeling en optimalisatie.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

App laten maken

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij van App Ontwikkelaar Fish on Fire adviseren je graag bij het laten maken van jouw app. Graag nodigen wij je uit op één van onze kantoren in Amsterdam of Alkmaar of we komen naar jullie toe!

Lees meer

Fish on Fire ontwikkelt sinds 2008 maatwerk native apps, hybride apps en webapps, om het succes van jouw organisatie te vergroten.

Let’s create the impossible!


Lees meer

Waarom klanten voor ons kiezen?

  • Marktleider in maatwerk apps
  • 50% groei per jaar
  • Award nominated
  • Onze klanten beoordelen ons met een 8,3 
  • Alle ontwikkelaars in huis

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of kom op de koffie. Bel ons direct op 020 303 9000.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
020 - 303 9000