Native apps

De perfecte oplossing voor de beste gebruikerservaring en beleving

Native apps

Loopt jullie bedrijf rond met het idee een native app te laten maken? Ben je op zoek naar een betrouwbare ontwikkelaar die dit voor jou kan realiseren? Fish on Fire adviseert vrijblijvend en begeleidt je van idee, concept en ontwikkeling tot onderhoud en optimalisatie.

Wij hebben meer dan 30 native apps voor onze opdrachtgevers op de markt gebracht en onderhouden en optimaliseren deze apps. Op deze manier nemen wij alle technische appzorgen uit handen van onze opdrachtgevers en zorgen we ervoor dat jouw organisatie voor blijft op de concurrentie.

Wat native apps zijn

Een native app is een app die speciaal is ontworpen en ontwikkeld voor een platform zoals iOS of Android.

Met een native app wordt er maximaal gebruik gemaakt van de beschikbare functionaliteiten die een smartphone of tablet biedt. Denk hierbij aan hardware als de camera, microfoon of GPS of aan integraties met bijvoorbeeld de agenda, contactgegevens of foto’s. Een ander groot voordeel van een native app is dat je er niet per sé internet voor nodig hebt om hem te kunnen gebruiken.

Bovenal zijn de prestaties beter dan bijvoorbeeld een webapp of hybride app, dit is vooral merkbaar in de snelheid van de app, hoe vloeiend de app werkt en de optimalisatie voor het toestel en besturingssysteem.

Waar native apps perfect voor zijn

Native apps zijn in veel gevallen de beste keuze. Ondanks dat deze in eerste instantie duurder kunnen uitvallen dan een webapp of hybride app, raden wij vaak dan ook toch native apps aan. Vooral wanneer de app redelijk intensieve functionaliteiten vergt zoals een hoge internetsnelheid, animaties, ondersteuning bij offline gebruik of bij integratie van de app met de hardware of software van het toestel.

Omdat voor native apps internetverbinding geen vereiste is, is dit ideaal voor tablets die niet altijd verbonden zijn of voor smartphones in een omgeving met slechte internetverbinding.

G4S

Fish on Fire applicatie bouwen ontwikkelen app maken

Wijzonol

Provincie Noord-Holland

Applicatie ontwikkelen Fish On Fire app laten maken applicatie

Wolters Kluwer

Mobiele app ontwikkelen app ontwikkelaar Fish on Fire

TUI

App maken applicatie ontwikkelen app bouwer app developer Fish on Fire

KLM

app laten maken applicatie ontwikkelen Fish on Fire

Essent

Fish on Fire applicatie ontwikkelen app bouwer

TATA Steel

app ontwikkelaar partner applicatie bouwen Fish on Fire

Nsure technologies

Fish on Fire ontwikkelt sinds 2008 maatwerk native apps, hybride apps en webapps, om het succes van jouw organisatie te vergroten.

Let’s create the impossible!


Lees meer

Waarom klanten voor ons kiezen?

  • Marktleider in maatwerk apps
  • 50% groei per jaar
  • Award nominated
  • Onze klanten beoordelen ons met een 8,3 
  • Alle ontwikkelaars in huis

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of kom op de koffie. Bel ons direct op 020 303 9000.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
020 - 303 9000