Internet of Things

Let's connect our physical world to the digital one.

Laten we samen de toekomst omarmen!

Mobile apps spelen een grote rol, dan wel niet de belangrijkste rol, om de digitale wereld samen te laten smelten met de fysieke wereld. Fish on Fire brengt jouw Internet of Things product of platform tot leven.

Laten we experimenteren met iBeacons, geweldige interfaces designen, nieuwe data analyseren en vergelijken met het verleden om zo de toekomst te voorspellen. Laten we samen een nieuwe digitale wereld creëren.

 

Smartphones are now becoming the personal gateway to the Internet of Things

Internet of things app laten ontwikkelen bij applicatie ontwikkelaar Fish On Fire

Wij zijn Internet of Things experts

Een app ontwikkelen waarmee je jouw energieverbruik kunt inzien, check! Een app ontwikkelen die kan communiceren met lampen, check! Algoritmes bouwen om apparaten samen te laten werken, check! Met trots hebben wij Internet of Things apps ontwikkelt voor Essent, MAINEnergie, RWE en meer. Dit doen we of direct met de klant of in partnership met onze hardware partners Nsure, Prodrive en Net2Grid, waar wij overigens erg trots op zijn!

Fish on Fire ontwikkelt sinds 2008 maatwerk native apps, hybride apps en webapps.

Samen staan we sterk!

Bij het ontwikkelen van een app voor The Internet of Things komt het aan op strategische samenwerking tussen de hardware, cloud platform en app ontwikkelaar. Laten we een start maken om samen te brainstormen wat het idee is, wie de doelgroep is en welk probleem of doel de app moet oplossen. Wij adviseren graag en komen met een onderbouwd plan van aanpak hoe alle partijen tactisch met elkaar kunnen samenwerken. Fish on Fire werkt graag agile in een scrum methode om tot de beste resultaten te komen als 1 team! 

 

App bouwen applicatie ontwikkelaar Fish on Fire
Laat uw app bouwen door applicatie ontwikkelaar Fish On Fire

Laat ons je verbluffen

Vanuit een MoSCoW-model aan features kunnen we tot een MVP komen om de app te ontwikkelen. Onze UI/UX specialisten gaan aan de slag om tot een prototype(s) te komen. Samen met onze Adviseur, Product Owner en Scrum Master wordt vanuit een fixed scope, time of budget een plan opgemaakt in hoeveel sprints we tot een Beta product kunnen komen. Er wordt een test plan opgesteld om te testen met een Beta testgroep om de app verder te perfectioneren voordat deze naar de massa wordt uitgerold. Vanuit continuous improvements zal de app op regelmatige basis geupdatet en geoptimaliseerd worden.

 

 

Uw native app laten maken bij applicatieontwikkelaar Fish on Fire

Native app

Native apps zijn apps die specifiek ontwikkeld zijn voor iOS of Android en bieden hiermee de beste beleving voor de gebruikers op hun smartphone en tablet.

Native apps

Uw webapp web app laten maken bij applicatieontwikkelaar Fish on Fire

Webapp

Wil je een platform creëren op het web welke toegankelijk is voor zowel smartphones, tablets als pc’s? Dan is een webapp misschien wel de oplossing!

Webapps

Uw hybride app laten maken bij applicatieontwikkelaar Fish on Fire

Hybride app

Hybride apps gebruiken webtechnieken voor de ontwikkeling in native apps. Zo worden de kosten voor verschillende platformen geminimaliseerd.

Hybride apps

app laten maken applicatie ontwikkelen Fish on Fire

Essent

Mobiele app ontwikkelen app ontwikkelaar Fish on Fire

TUI

App maken applicatie ontwikkelen app bouwer app developer Fish on Fire

KLM

Applicatie ontwikkelen Fish On Fire app laten maken applicatie

Wolters Kluwer

Fish on Fire applicatie ontwikkelen app bouwer

TATA Steel

Voedingscentrum

App ontwikkelaar Fish on Fire applicatie laten maken

Gemeente Amsterdam

De Nederlandsche Bank -

Mobiele app ontwikkelen app ontwikkelaar Fish on Fire

TUI OneHR webapp

Voor TUI is de nieuwe medewerkersstrategie gedigitaliseerd in een webapp. Het idee is om de medewerkers volledig te betrekken in de nieuwe strategie en ze hierin mee te betrekken.

De oplossing is bedoeld als intern communicatiemiddel voor nieuwe medewerkers en potentiële kandidaten voor de TUI-organisatie. Een reis is een unieke beleving en zo ook het werken bij TUI. Samen met TUI wordt de digitale strategie tastbaar gemaakt.

Applicatie ontwikkelaar Fish on Fire app laten maken android ios

NCVB Bedrijfsopleidingen voor iOS & Android

Deze oplossing is exclusief voor deelnemers van NCVB Bedrijfsopleidingen en is een handig hulpmiddel bij het volgen van hun opleiding. Deelnemers hebben toegang tot de lesplanning, de resultaten en kunnen eenvoudig contact leggen met begeleiders. Onze oplossing bevat onder andere de volgende functionaliteiten:

 • Vanuit de lesplanning eenvoudig je navigatieprogramma starten naar de leslocatie
 • Je lesplanning synchroniseren met je agenda op je telefoon of tablet
 • Op de hoogte blijven door middel van notificaties
 • Je vraag direct doorsturen naar je begeleiders
Applicatie ontwikkelaar Fish on Fire app laten maken android ios
App ontwikkelaar Fish on Fire applicatie laten maken

Mooij Verf en Wijzonol Verfbestel iOS- & Android-scanner

De verfbestel-scanner geeft de mogelijkheid aan de klanten van Mooij Verf en Wijzonol om vanuit iedere locatie verf en verf-verwante artikelen te bestellen. Als een professionele schilder of als een doe-het-zelver kun je op een eenvoudige manier, de benodigde artikelen bestellen. De oplossing maakt het je makkelijk met onder andere de volgende functionaliteiten:

 • Barcodescanner
 • Webhop met specifieke acties per klant
 • Live voorraadcheck
 • Productaanbiedingen

App ontwikkelaar Fish on Fire heeft op een zeer professionele en prettige wijze voor Wolters Kluwer een app platform ontwikkeld. Van start tot oplevering heeft Fish on Fire inhoudelijk goed meegedacht, waarbij telkens design, usability en efficientie werden gemaximaliseerd.

Henk Barkema - Wolters Kluwer

Met passie en professionaliteit. Uitstekend design. Dat maakt ons uniek.

Al 10 jaar zijn wij expert in het ontwikkelen van apps. Daarom weten we wat er nodig is om het beste eindproduct neer te zetten. Wij dagen onszelf graag uit door altijd up-to-date te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Hierdoor maken wij het verschil in de digitale wereld met slimme en efficiënte oplossingen. Naast dat onze oplossingen doen wat ze horen te doen, zorgen wij ervoor dat de gebruikerservaring en design optimaal is. 

 

CONTACT 

Waarom klanten voor ons kiezen?

 • Marktleider in maatwerk apps
 • 50% groei per jaar
 • Award nominated
 • Onze klanten beoordelen ons met een 8,3 
 • Alle ontwikkelaars in huis

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of kom op de koffie. Bel ons direct op 020 303 9000.

Contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
020 - 303 9000