Google Glass, de toekomstige smartphone

Je loopt over straat en ondertussen krijg je te zien waar je het beste een koffie ‘to go’ kan halen, waar de kortste rij voor de kassa staat of wat de snelste weg naar huis is. Dit zou ideaal zijn en het gaat komen. Analisten voorspellen namelijk al voor 2016 een afzet van 21 miljoen stuks van de Google Glass, het zal een van de populairste wearables in de toekomst worden.

Wat Google Glass is

Google Glass is een nieuwe technologie vormgegeven in een bril. Deze bril heeft een camera, schermpje, luidspreker, microfoon, Wi-Fi, internet en bluetooth, alles wat ook op je smartphone zit. Je bedient de bril met je stem, het kleine touchpad aan de zijkant en je ogen.

Bedrijven kunnen goed inspringen in Google Glass. Zo kan een postbode met Google Glass ook in een onbekende stad makkelijk zijn post bezorgen en kan een monteur via de camera hulp vragen aan zijn supervisor. Er zijn al veel vooruitstrevende bedrijven die hun apps beschikbaar stellen voor Google Glass, zoals de reis-app Tripp-it met realtime vluchtinformatie.

 

Het ontwerp

Google Glass ziet er momenteel nog niet heel modieus uit. Gelukkig is Google zich hiervan bewust. Onlangs verkregen zij namelijk een patent waarop het nieuwe uiterlijk is vastgelegd. Deze ziet er een stuk normaler uit, er zijn geen uitstekende stukken meer en de bril oogt als een moderne bril met brede poten. Wanneer deze versie uitkomt is nog niet bekend.

Waarom klanten voor ons kiezen?

  • Marktleider in maatwerk apps
  • 50% groei per jaar
  • Award nominated
  • Onze klanten beoordelen ons met een 8,3 
  • Alle ontwikkelaars in huis

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of kom op de koffie. Bel ons direct op 020 303 9000.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
020 - 303 9000