Werkwijze

Via 6 fases naar een succesvol product die voor jou de oplossing biedt!

Werkwijze

De werkwijze van appontwikkelaars bevatten vaak dezelfde fases, echter betrekt niet iedereen jou hierbij. Fish on Fire onderscheidt zich graag door jou nauw te betrekken bij de verschillende fases voor het ontwikkelen van jouw app. Op deze manier kunnen we samen tot een waardevol resultaat komen, die volledig naar wens is.

Wij hanteren een transparante werkwijze omdat klant en kwaliteit hoog in ons vaandel staan.

Initiatiefase

Hierin zullen we onder het genot van een kop koffie om tafel gaan zitten om de ideeën te bespreken en te kijken wat wij voor jullie kunnen betekenen. Nadat wij jouw wensen hebben verwerkt in een offerte en deze is goedgekeurd, gaan we door naar de volgende fase.

Mobiele app ontwikkelen applicatie ontwikkelaar Fish on Fire

 

Uw app laten maken bij applicatieontwikkelaar Fish on Fire

Conceptfase

Wij maken een project aan in ons projectmanagementsysteem (PMS), zodat alle documentatie en communicatie centraal en overzichtelijk blijft. In dit systeem ontvang je een bericht waarmee wij jou uitnodigen voor een kick-off. Tijdens deze kick-off vertellen wij alle ins en outs over het plan van aanpak, onze deadlines en hoe wij je up-to-date houden en vervolgens het belangrijkste in deze fase: we werken het idee verder uit.

Ontwerpfase

In de ontwerpfase zal de app verder ontworpen worden en zal de vormgeving van de app bepaald worden. Tijdens deze fase zullen er contactmomenten zijn waarin er goedkeuring of veranderingen aan het ontwerp plaats kunnen vinden. Als dit geheel is goedgekeurd gaan wij over op de ontwikkeling.

App bouwen bij applicatie ontwikkelaar Fish on Fire
App creëren bij applicatie ontwikkelaar Fish on Fire

Ontwikkelfase

In de ontwikkelfase zal de app gerealiseerd worden. Alles zal geprogrammeerd worden zoals dit is onderbouwd in het functioneel ontwerp. In deze fase werken wij volgens een versiesysteem om tot het beste resultaat te komen.

Test en acceptatiefase

Bij het ontwikkelen van een app is testen een essentieel punt. Er zullen meerdere tests uitgevoerd worden om er zeker van te zijn dat uw app optimaal werkt. Wij testen hierna zorgvuldig of alles is voltooid en overeenstemt met het ontwerp, bugs zijn verholpen, de aangegeven OS-versies en resoluties goed worden ondersteund, etc.

App developer applicatie maken bij ontwikkelaar Fish on Fire
Uw applicatie ontwikkelt door Fish on Fire

Optimalisatie en onderhoudsfase

De keuze is aan u! Wilt u de app verder ontwikkelen in de toekomst? Wilt u kleine aanpassingen in de app en dit automatisch laten updaten? Of wilt u een stukje zekerheid voor het geval als dingen niet meer werken naar behoren? Wij raden aan om direct na de afronden van het initiële project een onderhoudscontract bij ons af te nemen om de kwaliteit van de app te kunnen blijven waarborgen en eventueel door te ontwikkelen.

app laten maken applicatie ontwikkelen Fish on Fire

Essent

Mobiele app ontwikkelen app ontwikkelaar Fish on Fire

TUI

App maken applicatie ontwikkelen app bouwer app developer Fish on Fire

KLM

Applicatie ontwikkelen Fish On Fire app laten maken applicatie

Wolters Kluwer

Fish on Fire applicatie ontwikkelen app bouwer

TATA Steel

Voedingscentrum

App ontwikkelaar Fish on Fire applicatie laten maken

Gemeente Amsterdam

De Nederlandsche Bank -

Mobiele app ontwikkelen app ontwikkelaar Fish on Fire

TUI OneHR webapp

Voor TUI is de nieuwe medewerkersstrategie gedigitaliseerd in een webapp. Het idee is om de medewerkers volledig te betrekken in de nieuwe strategie en ze hierin mee te betrekken.

De oplossing is bedoeld als intern communicatiemiddel voor nieuwe medewerkers en potentiële kandidaten voor de TUI-organisatie. Een reis is een unieke beleving en zo ook het werken bij TUI. Samen met TUI wordt de digitale strategie tastbaar gemaakt.

Applicatie ontwikkelaar Fish on Fire app laten maken android ios

NCVB Bedrijfsopleidingen voor iOS & Android

Deze oplossing is exclusief voor deelnemers van NCVB Bedrijfsopleidingen en is een handig hulpmiddel bij het volgen van hun opleiding. Deelnemers hebben toegang tot de lesplanning, de resultaten en kunnen eenvoudig contact leggen met begeleiders. Onze oplossing bevat onder andere de volgende functionaliteiten:

 • Vanuit de lesplanning eenvoudig je navigatieprogramma starten naar de leslocatie
 • Je lesplanning synchroniseren met je agenda op je telefoon of tablet
 • Op de hoogte blijven door middel van notificaties
 • Je vraag direct doorsturen naar je begeleiders
Applicatie ontwikkelaar Fish on Fire app laten maken android ios
App ontwikkelaar Fish on Fire applicatie laten maken

Mooij Verf en Wijzonol Verfbestel iOS- & Android-scanner

De verfbestel-scanner geeft de mogelijkheid aan de klanten van Mooij Verf en Wijzonol om vanuit iedere locatie verf en verf-verwante artikelen te bestellen. Als een professionele schilder of als een doe-het-zelver kun je op een eenvoudige manier, de benodigde artikelen bestellen. De oplossing maakt het je makkelijk met onder andere de volgende functionaliteiten:

 • Barcodescanner
 • Webhop met specifieke acties per klant
 • Live voorraadcheck
 • Productaanbiedingen

App ontwikkelaar Fish on Fire heeft op een zeer professionele en prettige wijze voor Wolters Kluwer een app platform ontwikkeld. Van start tot oplevering heeft Fish on Fire inhoudelijk goed meegedacht, waarbij telkens design, usability en efficientie werden gemaximaliseerd.

Henk Barkema - Wolters Kluwer

Met passie en professionaliteit. Uitstekend design. Dat maakt ons uniek.

Al 10 jaar zijn wij expert in het ontwikkelen van apps. Daarom weten we wat er nodig is om het beste eindproduct neer te zetten. Wij dagen onszelf graag uit door altijd up-to-date te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Hierdoor maken wij het verschil in de digitale wereld met slimme en efficiënte oplossingen. Naast dat onze oplossingen doen wat ze horen te doen, zorgen wij ervoor dat de gebruikerservaring en design optimaal is. 

 

CONTACT 

Waarom klanten voor ons kiezen?

 • Marktleider in maatwerk apps
 • 50% groei per jaar
 • Award nominated
 • Onze klanten beoordelen ons met een 8,3 
 • Alle ontwikkelaars in huis

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of kom op de koffie. Bel ons direct op 020 303 9000.

Contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
020 - 303 9000