Mobiele applicaties expert

Fish on Fire heeft al sinds 2010 expertise opgebouwd in de digitale wereld

Expertises

Sinds 2010 ontwikkelen wij voor diverse organisaties applicaties. We hebben tot op heden meer dan 65 applicaties gerealiseerd voor diverse platformen als iOS, Android en web. Onze expertise ligt voornamelijk in het ontwikkelen van enterprise-, e-learning- en marketingapps.

Applicaties moeten in onze ogen van toegevoegde waarde zijn, daarom staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel.

Strategie

Ben je op zoek naar een gespecialiseerde externe appontwikkelaar? Fish on Fire denkt graag mee over de mogelijkheden die het beste in jouw strategie passen. Meedenken met de klant is in onze ogen het belangrijkste aspect tijdens het gehele traject van de te ontwikkelen app.

Uw app laten maken bij applicatieontwikkelaar Fish on Fire
Uw app op maat gemaakt bij applicatieontwikkelaar Fish on Fire

Appontwikkeling

Als appontwikkeleraar hebben wij in de loop der jaren enorm veel ervaring opgebouwd. Voor diverse organisaties hebben we effectieve en efficiënte oplossingen gerealiseerd. Bedrijfsapps, e-learning apps, marketing apps en apps voor Internet of things zijn ons niet nieuw. Daarnaast helpen wij onze klanten graag met het beslissen van het juiste platform waarvoor de app ontwikkeld moet worden. Of het nu gaat om native, web of hybride, bij Fish on Fire kijken we naar de beste oplossing!

API’s en backend

Naast eerder genoemde apps hebben wij in de loop der tijd verschillende applicaties ontwikkeld in opdracht van derden. Een app laten maken op basis van een bestaande database of website is wat er vaak bij appontwikkeling komt kijken. Dit is dan tevens de reden dat we hier ook veel ervaring mee hebben. Vaak realiseren wij als appontwikkelaar hierin ook de API’s om de koppeling mogelijk te maken en een beheersysteem indien nodig. Er kan ook worden gekozen om de API’s zelf aan te leveren.

Uw app laten ontwikkelen bij applicatie ontwikkelaar Fish on Fire
app laten maken applicatie ontwikkelen Fish on Fire

Essent

Mobiele app ontwikkelen app ontwikkelaar Fish on Fire

TUI

App maken applicatie ontwikkelen app bouwer app developer Fish on Fire

KLM

Applicatie ontwikkelen Fish On Fire app laten maken applicatie

Wolters Kluwer

Fish on Fire applicatie ontwikkelen app bouwer

TATA Steel

Voedingscentrum

App ontwikkelaar Fish on Fire applicatie laten maken

Gemeente Amsterdam

De Nederlandsche Bank -

Mobiele app ontwikkelen app ontwikkelaar Fish on Fire

TUI OneHR webapp

Voor TUI is de nieuwe medewerkersstrategie gedigitaliseerd in een webapp. Het idee is om de medewerkers volledig te betrekken in de nieuwe strategie en ze hierin mee te betrekken.

De oplossing is bedoeld als intern communicatiemiddel voor nieuwe medewerkers en potentiële kandidaten voor de TUI-organisatie. Een reis is een unieke beleving en zo ook het werken bij TUI. Samen met TUI wordt de digitale strategie tastbaar gemaakt.

Applicatie ontwikkelaar Fish on Fire app laten maken android ios

NCVB Bedrijfsopleidingen voor iOS & Android

Deze oplossing is exclusief voor deelnemers van NCVB Bedrijfsopleidingen en is een handig hulpmiddel bij het volgen van hun opleiding. Deelnemers hebben toegang tot de lesplanning, de resultaten en kunnen eenvoudig contact leggen met begeleiders. Onze oplossing bevat onder andere de volgende functionaliteiten:

 • Vanuit de lesplanning eenvoudig je navigatieprogramma starten naar de leslocatie
 • Je lesplanning synchroniseren met je agenda op je telefoon of tablet
 • Op de hoogte blijven door middel van notificaties
 • Je vraag direct doorsturen naar je begeleiders
Applicatie ontwikkelaar Fish on Fire app laten maken android ios
App ontwikkelaar Fish on Fire applicatie laten maken

Mooij Verf en Wijzonol Verfbestel iOS- & Android-scanner

De verfbestel-scanner geeft de mogelijkheid aan de klanten van Mooij Verf en Wijzonol om vanuit iedere locatie verf en verf-verwante artikelen te bestellen. Als een professionele schilder of als een doe-het-zelver kun je op een eenvoudige manier, de benodigde artikelen bestellen. De oplossing maakt het je makkelijk met onder andere de volgende functionaliteiten:

 • Barcodescanner
 • Webhop met specifieke acties per klant
 • Live voorraadcheck
 • Productaanbiedingen

App ontwikkelaar Fish on Fire heeft op een zeer professionele en prettige wijze voor Wolters Kluwer een app platform ontwikkeld. Van start tot oplevering heeft Fish on Fire inhoudelijk goed meegedacht, waarbij telkens design, usability en efficientie werden gemaximaliseerd.

Henk Barkema - Wolters Kluwer

Met passie en professionaliteit. Uitstekend design. Dat maakt ons uniek.

Al 10 jaar zijn wij expert in het ontwikkelen van apps. Daarom weten we wat er nodig is om het beste eindproduct neer te zetten. Wij dagen onszelf graag uit door altijd up-to-date te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Hierdoor maken wij het verschil in de digitale wereld met slimme en efficiënte oplossingen. Naast dat onze oplossingen doen wat ze horen te doen, zorgen wij ervoor dat de gebruikerservaring en design optimaal is. 

 

CONTACT 

Waarom klanten voor ons kiezen?

 • Marktleider in maatwerk apps
 • 50% groei per jaar
 • Award nominated
 • Onze klanten beoordelen ons met een 8,3 
 • Alle ontwikkelaars in huis

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of kom op de koffie. Bel ons direct op 020 303 9000.

Contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
020 - 303 9000