Android app laten maken

Fish on Fire biedt je een passende oplossing

Android-app laten ontwikkelen

Loopt jullie bedrijf rond met het idee een Android-app te laten maken? Ben je op zoek naar een betrouwbare Android-ontwikkelaar die dit voor jou kan realiseren? Fish on Fire adviseert vrijblijvend en begeleidt je van idee, concept en ontwikkeling tot onderhoud en optimalisatie.

Na de introductie van de App Store voor iPhone en iPad is Google snel gevolgd met zijn variant hierop. Met de ervaring in de appontwikkeling voor iPhones en iPads heeft Fish on Fire ook aan het begin van de appontwikkeling voor Android gestaan en hiermee inmiddels jarenlange ervaring in ontwikkelen van Android-apps.

Wij ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren en houden zo alle technische app-zorgen uit handen van onze opdrachtgevers.

Wat het inhoudt om een Android smartphone-app te laten ontwikkelen

Bij elke appontwikkeling komen de processen van concepten en ontwerpen terug alvorens de ontwikkeling begint, zoals deze ook in onze werkwijze terugkomen.

Vanaf de ontwikkeling zal er in een bepaalde manier programmeertaal gewerkt worden, afhankelijk of er voor een benadering native, web of hybride is gekozen. Deze keuze is erg belangrijk voor alle andere fases rondom de ontwikkeling en Fish on Fire denkt hier dan ook vanaf het eerste moment met je in mee.

Uw app laten maken bij applicatieontwikkelaar Fish on Fire
Uw app laten maken bij applicatieontwikkelaar Fish on Fire

Android-app laten maken

Een echte, native Android-app wordt specifiek ontwikkeld voor Android en waarborgt hiermee de beste mogelijkheden en kwaliteit van de app. Omdat een Android-app voor smartphone en tablet vanuit dezelfde basis worden opgezet, is het aan te raden om de app voor beide type toestellen te optimaliseren. Echter kan naast een native app, een webapp of hybride app jou ook uitstekende uitkomsten bieden voor een Android-app, eventueel in combinatie met een iOS-app voor iPhone en iPad.

Fish on Fire is de perfecte ontwikkelaar als het gaat om een Android-app laten maken en weet jou hiermee te adviseren welke oplossing het beste bij jou past.

 

 

Uw native app laten maken bij applicatieontwikkelaar Fish on Fire

Native app

Native apps zijn apps die specifiek ontwikkeld zijn voor iOS of Android en bieden hiermee de beste beleving voor de gebruikers op hun smartphone en tablet.

Native apps

Uw webapp web app laten maken bij applicatieontwikkelaar Fish on Fire

Webapp

Wil je een platform creëren op het web welke toegankelijk is voor zowel smartphones, tablets als pc’s? Dan is een webapp misschien wel de oplossing!

Webapps

Uw hybride app laten maken bij applicatieontwikkelaar Fish on Fire

Hybride app

Hybride apps gebruiken webtechnieken voor de ontwikkeling in native apps. Zo worden de kosten voor verschillende platformen geminimaliseerd.

Hybride apps

Fish on Fire ontwikkelt sinds 2008 maatwerk native apps, hybride apps en webapps, om het succes van jouw organisatie te vergroten.

Let’s create the impossible!


Lees meer

Waarom klanten voor ons kiezen?

  • Marktleider in maatwerk apps
  • 50% groei per jaar
  • Award nominated
  • Onze klanten beoordelen ons met een 8,3 
  • Alle ontwikkelaars in huis

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of kom op de koffie. Bel ons direct op 020 303 9000.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
020 - 303 9000